NoSpang.com

Afronding brug Saramaccadoorsteek
woensdag, 28 oktober 2009 08:50

Paramaribo -  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de brug aan de Van ‘t Hogerhuysstraat over het Saramaccakanaal. Dagblad Suriname sprak met aannemer Waldo Ramdihal van het uitvoeringsbedrijf Nameco. Het afgelopen weekend was de gehele brug gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Ramdihal zegt dat toen de kroon op het werk werd geplaatst. Er is ...

met man en macht gewerkt om de gestelde doelen te bereiken. Werknemers hebben uren achter elkaar doorgewerkt, zowel overdag als ‘s avonds. De officiële oplevering van de brug en vervolgens de overdracht aan het ministerie van Openbare Werken kunnen de komende week plaatsvinden.

In een eerder bericht onderkende de aannemer dat er sprake was van een stagnatie. Deze zou te wijten zijn aan extra werkzaamheden die zijn komen bijkijken gedurende de renovatie. Zo moesten tal van veranderingen aangebracht worden. Er is zelfs een metaaltechnisch onderzoek verricht. Ook zijn versterkende maatregelen getroffen voor het verhogen van de vermogenscapaciteit. Het benodigde materieel voor de renovatie is uit het buitenland gehaald. Eind juni is een aanvang gemaakt met de renovatie.
(Dbs)

 

 


We hebben 199 gasten online

Polls