NoSpang.com

"De nieuwe paashaas is binnen"
zondag, 08 maart 2015 17:31

INGEZONDEN - Het is binnen kringen van bepaalde Surinamers en Nederlanders die het niet zo begrepen hebben op sympathisanten van de VHP, VHP-ers en mensrechten activisten die zich sterk maken voor “Wet en Recht”  in het kader van de schendingen van mensenrechten door de militaire dictatuur in de jaren ’80 gepleegd, ook wel de “anders denkenden” genoemd. Al deze mensen worden continu op facebook gedemoniseerd door allerlei belastende leugens en door smaad en laster ...

door leden van de NDP. Inmiddels is er een nieuwe paashaas bijgekomen, de columnist, Albert Koning, die er een dagtaak van heeft gemaakt naar al deze groepen met bagger te smijten, wellicht met de bedoeling om als Nederlander een wit hollands voetje te halen bij de voorzitter van de NDP, Desi Bouterse.

Uit het brein van een zogenaamde Amsterdamse schrijver en columinst ontsproten, ben ik afgelopen weken vaker geconfronteerd met ernstige vormen van leugens, smaad en laster die er via facebook en zijn column, de superheld van Zwolle, in mijn richting worden geformuleerd. Bij het lezen van deze gespuwde bagger kan ik echter op voorhand al stellen dat de in mijn richting geformuleerde leugens nimmer door Albert Konig van enig bewijs kan worden voorzien. Inmiddels heb ik een aanklacht ingediend bij het openbaar ministerie van Amsterdam en de PG van Suriname.

Een zogenaamde schrijver en columnist, omdat bij navraag en zorgvuldig onderzoek is gebleken, dat Albert Koning nog nooit in zijn leven een boek dan wel een column in Nederland heeft geschreven. Een “dubieus” en vaag werkverleden voor een man van 38 jaar, die tevens beweert, zonder een aantoonbare werkverleden, voldoende te hebben “gespaard” om in zijn eigen levensonderhoud te voorzien. Albert Koning is niet alleen bezig met stemmingmakerij  jegens mijn persoon te plegen en smaad en laster, maar bedient zich daarbij met de bekende haat zaaiende campagne jegens VHP-ers, sympathisanten van VHP en de voorzitter van de VHP, de heer Chan Santhoki.

Zo schreef hij in diverse postings op social Media dat de heer Chan Santhoki een psychopatische gedachte en agressieve uitstraling heeft die vroeg of laat zal bezwijken voor geld en dus zijn roots en ziel zal verkopen aan Nederland en India. Over VHP-ers en VHP Sympathisanten beweert Albert Koing dat zij “creolen voor aap” uitmaken, hetgeen allemaal bedoeld is, meer haat, angst en verdere verdeeldheid te creeeren tussen VHP-ers, andersdenkenden en de NDP, danwel groepen en rassen tegen elkaar uit te spelen. Ook hier overtreedt Albert Konig de wet aangezien het aanzetten van rassenhaat een strafbaar feit is.

Dat Abert Konig alle kenmerken heeft van een pathalogische leugenaar blijkt ook uit het feit dat hij beweert dat als hij een column schrijft ten nadele van de NDP, er nooit om een rectifiactie wordt gevraagd. Dit in tegenstelling tot de VHP die tot nu al 3 keer om een rectificatie gevraagd zou hebben. Bij nader onderzoek bij de VHP blijkt dat het weer om een van de vele pertinente leugens van Albert gaat. VHP heeft namelijk nooit om een rectificatie van zijn columns gevraagd. Bovendien heeft Albert tot op heden nooit een column geschreven ten nadele van de NDP.

Tenslotte wil ik Appie Koning nog een laatste tip geven: Het recht op vrijheid van meningsuiting is een universeel recht. Dit recht is niet beperkt tot Woonplaats. Indien je toch een wit voetje wilt blijven behalen bij de regering Bouterse wees dan zo consequent en verruil je Nederlandse nationalitiet in voor de Surinaamse nationalietit. Indien je de Surinaamse nationaliteit hebt aangenomen, publiceer het dan ook.  Alleen dan weet de huidige Surinaamse regering en samenleving zeker, niet wederom te maken te hebben met een potentiele “AIVD spion” van de Nederlandse regering. Aan de NDP heb ik maar één advies: screen je nieuwe Nederlandse Charlatan Albert Konig even goed op zijn ”vage” verleden voordat jullie je naam verbinden aan deze Nederlandse paashaas.
Jos Bakker

 

 


We hebben 313 gasten online

Polls