NoSpang.com

'Corruptie met wortel en tak uitroeien'
donderdag, 09 april 2015 03:41

INGEZONDEN - Tijdens een drukbezochte vergadering van de VHP te Saramaccapolder in het district Wanica, heeft VHP voorzitter Santokhi, flink afgegeven op de regering met betrekking tot het fenomeen corruptie. De VHP voorzitter: “Ik heb uw ondersteuning hard nodig om een hardnekkig virus met wortel en tak uit te roeien”. Voorzitter Santokhi zegt dat sommigen al geïnfecteerd zijn met het virus.

Een virus waarmee we dagelijks te maken hebben. Een virus waarmee uw zuurverdiende geld, wordt verspild. Het virus heeft ervoor  gezorgd dat u, uw district, achtergesteld is gebleven. Het virus dat ervoor heeft gezorgd dat uw geliefde en het belangrijke Saramaccakanaal niet uitgebaggerd wordt en uw afwatering niet goed is, ww veiligheid niet goed is, dat u geen medicijnen kunt vinden, u heeft een verzekeringspasje gehad van de VP, maar kunt geen medicijn krijgen.

Het virus waar ik over praat is corruptie.  Als wij straks aan de macht komen gaat de corruptie zeer zeker aangepakt worden, dat beloof ik u. Het gaat niet lang meer duren. Wij weten dat wij tegenstand gaan krijgen van de mensen die hun tjuku hebben gehad. Waarom gaan wij tegenstand krijgen? Omdat de angst in hun ogen zichtbaar zal worden. Omdat zij weten dat het recht zal zegevieren. Omdat zij weten dat u het niet meer pikt dat uw zuurverdiende geld zomaar in hun zakken verdwijnt.

U accepteert toch geen corruptie? Laat uw stem vandaag en op 25 mei luidkeels horen. Als we vooruit willen komen, laten wij dan corruptie uitbannen. Laten wij investeren in een sterker Suriname. Laten wij zien dat wij als jonge natie de ambitie, de kennis en de visie hebben om van Suriname het paradijs te maken waar wij allemaal in geloven. De plek waar onze kinderen veilig kunnen opgroeien, zichzelf kunnen ontwikkelen en waar u door hard te werken een goede carrière kunt opbouwen en geld kunt verdienen.

Het land waar welvaart wordt gecreëerd. Niet alleen voor een kleine groep, maar voor het gehele land. En dat kan de overheid niet alleen. Als wij welvaart willen zullen samen ook voor moeten werken, wij Surinamers zijn hardwerkende mensen. En hard werken moet worden beloond. Elke Surinamer moet, ongeacht uw etniciteit, ongeacht uw geloof, ongeacht uw woonplaats of de positie van uw familie, de kans krijgen om welvaart te vergaren.

Dat is mijn droom en dat moet onze droom worden. Een droom van gelijke kansen, een droom van welvaart en een droom van vooruitgang van deze natie. Maar die droom kan ik niet alleen tot werkelijkheid maken, daar heb ik jullie steun voor nodig. Laten wij gezamenlijk deze Surinaamse droom tot werkelijkheid maken. En de eerste stap om deze droom te verwezenlijken is om op 25 mei naar de stembus te gaan en te stemmen op de partij die u en Suriname welvarend zal maken.

Stemt u op V7. Geef uw stem aan V7 en we gaan uw droom werkelijkheid laten worden, wij geven u een sterke regering, we geven u veiligheid, we geven u ontwikkeling, we geven u werkgelegenheid, wij geven u welvaart terug. Wilt u een beter leven, stem op V7, wilt u een gelukkig leven, stem op V7, wilt u een veilig leven, stem op V7, wilt u een gezond leven, stem op V7. Aldus VHP voorzitter Santokhi
VHP mediacommissie


 


We hebben 167 gasten online

Polls